Level.yml

For at lave dine level krav, er det vigtigt at du gør det ordenligt. Derfor er der her lavet en guide til hvordan du får det lavet dine levels på den mest korrekte måde.

Til at starte med, så kan man på line 2 og linje 20 her se hvilket level der er tale om kravene til. Under dem kommer selve kravene. Hvert krav har hvert sit tal som kan ses ved level 2, som har 4 krav. Du kan tilføje så mange krav du vil, kravene skal bare stå i rækkefølge, med det mindste tal øverst.

Hvert krav indeholder 3-5 dele.

 1. Type: Dette er hvilken type krav som der skal klares. Det er vigtigt at typerne skrives korrekt, ellers vil du få en fejl. Her er en liste over hvilke typer der findes: - VagtKill - VagtKillC - VagtKillB - VagtKillA - VagtKillAPlus - OfficerKill - InspektorKill - DirektorKill - FangeKill - Members - Money (Penge som står i bandens bank - ikke penge som bliver/skal afleveres) - Minet - VVC - VVB - VVA - VVAPlus - Aflever - Ally - Rival - BandeSkade - AllySkade - BuyAccessC - BuyAccessB - BuyAccessA

 2. Amount: Dette er antallet som skal opnåes for, at kravet er blevet opfyldt. Som nævnt i punktet Description, så bliver <amount> erstattet med dette antal.

 3. Aflevering af items som krav: Ønsker du at ét eller flere af dine krav skal være at aflevere items til en npc, så skal det gøres på en lidt anderledes måde. Det er kun muligt at aflevere items som kan skaffes i spillet og altså ikke penge. I level 3 kravet, kan du se et eksempel på hvordan man kunne aflevere brød og diamond blocks til en npc. Start med at tilføje "Aflever" som din type. Her kan du nøjes med at kopiere kravet i krav 3 og så ændre på beskrivelsen, npc'ens navn og hvilket item der er tale om, for at det hele spiller. Bemærk at <npc> bliver erstatte med det navn du skriver ud fra "Npc". De to steder hvor der står "amount" skal begge matche med hinanden for at det rigtige antal bliver afleveret. Ønsker du at tilføje andre ting og ved ikke hvad du skal skrive for at det kan afleveres? Følg linket her: https://hub.spigotmc.org/javadocs/bukkit/org/bukkit/Material.html Dette link fører dig til en hjemmeside med navme på alle de items som kan bruges. Kig blot under kolonnen "Enum Constant" eller søg på dit item du vil have ved brug af CTRL + F og skriv f.eks. "string" - dette fører dig ned til "STRING", som så er det du vil skulle skrive ind.

# Level.yml #
Level:
 '2':
  Krav:
   '1':
    Description: "&7Hav &a<amount> &7bande medlemmer <bar>"
    Type: Members
    Amount: 2
   '2':
    Description: "&7Hav &a<amount> &7Allieret <bar>"
    Type: Ally
    Amount: 1
   '3':
    Description: "&7Hav &a<amount> &7Rival <bar>"
    Type: Rival
    Amount: 1
   '4':
    Description: "&7Hav &a$<amount> &7i banden's bank <bar>"
    Type: Money
    Amount: 5000
 '3':
  Krav:
   '1':
    Description: "&7Hav &a<amount> &7bande medlemmer <bar>"
    Type: Members
    Amount: 3
   '2':
    Description: "&7Hav &a$<amount> &7i banden's bank <bar>"
    Type: Money
    Amount: 10000
 '4':
  Krav:
   '1':
    Description: "&7Aflever &a<amount> &7diamond blocks til &f<npc> <bar>"
    Type: Aflever
    Item:
     ==: org.bukkit.inventory.ItemStack
     type: DIAMOND_BLOCK
     amount: 16
    Amount: 16
    Npc: Cody
   '2':
    Description: "&7Aflever &a<amount> &7brød til &f<npc> <bar>"
    Type: Aflever
    Item:
     ==: org.bukkit.inventory.ItemStack
     type: BREAD
     amount: 32
    Amount: 32
    Npc: Kelly

Last updated